Feriboturi Helsinki

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Helsinki Rute

Feriboturile care pleacă din Helsinki în Finlanda acostează în Mariehamn, în Stockholm - Suedia, Tallinn - Estonia, Rostock şi Travemunde - Germania, Gdynia - Polonia şi St. Petersburg - Rusia. Aceste rute sunt deservite de companiile de feribot Viking Line, Tallink Ferries (Tallink Silja Line), Finnlines şi St. Peter Line. Toate aceste rute pot fi rezervate online pe site-ul AFerry.ro.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Tallinn - Helsinki
(Eckerö Line)
41 EUR
  • Rezervat: sâmbătă, 8 august 2020
  • Voiaj: sâmbătă, 22 august 2020 (Dus)
  • Masina + 2

Oferte Speciale

  • Feriboturi Helsinki
  • Feriboturi Helsinki
  • Feriboturi Helsinki

Feriboturi spre şi din Helsinki

Finnlines deţine o flotă de feriboturi de clasa întâi, cu o capacitate de 500 de pasageri şi nouă tipuri de cabine pe care puteţi să le alegeţi, fiecare fiind dotată cu baie proprie, televiziune prin satelit, și paturi confortabile. La bord veți găsi mai multe facilități, printre care, un restaurant cu bufet de tip suedez, care serveşte preparate germane și finlandeze deosebite. Magazinul Sailor's Shop vă oferă produse cosmetice, bijuterii, dulciuri, suveniruri, băuturi alcoolice şi nu numai, precum şi snacks-uri. La bord veţi găsi şi o sală de gimnastică, o saună cu jacuzzi, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

Eckerö Line operează una dintre cele mai mari nave din Marea Baltică, M/S Nordlandia. Nava poate transporta peste 2.000 de pasageri şi oferă preparate culinare diverse, disponibile pe faimoasa punte 6.

The Princess Maria, flagship of St Peter Line, este o navă modernă şi ​​confortabilă, care oferă o gamă completă de servicii la bord, inclusiv un cazinou, o zonă de receptie, o întreagă gamă de restaurante precum și o saună. La bord există şi un magazin duty-free mare. La bordul navei se desfăşoară frecvent evenimente speciale pentru ca transbordarea să fie şi mai incitantă. Cabinele au dimensiuni şi stiluri de amenajare diferite.

La bordul oricărei Tallink Silja nave veţi găsi o întreagă gamă de facilităţi, inclusiv restaurante, baruri, discoteci, saloane de afaceri, acces wireless la Internet, televizor, magazine și locuri de joacă pentru copii. Fie că sunteți în vacanță sau într-o călătorie de afaceri, Tallink vă oferă la bord servicii fantastice.

Viking Line serviciul de feriboturi oferă o gamă largă de servicii de divertisment și alte facilități, inclusiv restaurante de calitate, baruri, saloane, saune de relaxare și bazine de înot și o serie de alte facilități spa și de agrement la bordul feriboturilor moderne şi confortabile ale companiei de feriboturi Viking Line.


Informaţii despre terminal

Portul Helsinki este format din mai multe terminale, în funcție de compania cu care călătoriţi și de ruta aleasă. Având în vedere că aceste terminale se modifică, vă recomandăm să ajungeți mai devreme în port pentru a găsi terminalul la care trebuie să ajungeţi. Noi încercăm să actualizăm în permanenţă adresele, dar terminalele se modifică foarte des în acest port.

Helsinki Harta

Vezi harta

Adresa port

Eckerö Line

Helsinki, Länsiterminaali T2 (Western Harbour, Terminal 2), Tyynenmerenkatu 14, 00220, Helsinki, Finland

Finnlines

Hansa Terminal, Vuosaaren Satama, Provianttikatu 5, 00980, Helsinki, Finland

St Peter Line

Länsiterminaali (West Terminal), Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki, Finland

Tallink Silja

Helsinki - Stockholm; Helsinki - Aland islands: Helsinki South Harbour, Olympia Terminal, Eteläsatama (South Harbor), Olympiaranta 1, FIN-00140, Helsinki, Finland

Tallink Silja

Helsinki - Stockholm; Helsinki - Aland islands: Helsinki South Harbour, Olympia Terminal, Eteläsatama (South Harbor), Olympiaranta 1, FIN-00140, Helsinki, Finland

Viking Line

Viking Line terminal / Helsinki (Katajanokka): Katajanokanlaituri 8 (Mastokatu 1), 00160, Helsinki, Finland

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!