Hakodate feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Hakodate cu AFerry. Serviciile interne din Japonia sunt disponibile de la Hakodate la Aomori și Oma.

Hakodate Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Hakodate sunt operate de către Tsugaru Kaikyo Ferry. Atunci când căutați un feribot către Hakodate, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Hakodate feriboturi cu Tsugaru Kaikyo Ferry sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Hakodate va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Hakodate, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Hakodate.

  • Hakodate feriboturi
  • Hakodate feriboturi
  • Hakodate feriboturi

Hakodate Harta

Vezi harta

Adresa port

Tsugaru Kaikyo Ferry

Hakodate ferry terminal, 041-0821 Hokkaido, Hakodateshi, Minatocho 3-19-2, Japan

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!