Gomo Viaggi

Gomo Viaggi
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Gomo Viaggi, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Gomo Viaggi operează servicii de transport feroviar în Croaţia și Italia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Gomo Viaggi, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Gomo Viaggi. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Gomo Viaggi spre și de la Cesenatico, Hvar și Mali Losinj. Unele rute Gomo Viaggi sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Atlas Kompas, Commodore Cruises, Trieste Lines și Venezia pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Gomo Viaggi folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Gomo Viaggi folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Check-in-ul este cu cel puțin 60 de minute înainte de plecare. Vă rugăm să aveți biletul și codul de validitate (permisul de conducere nu este acceptat).

Rute:
14
Cea mai scurtă traversare:
Cesenatico - Rovinj
3 ore
Cea mai populară rută:

Gomo Viaggi Rute

 • Cesenatico la Novalja / Novalja la Cesenatico
  2 treceri pe săptămână
  7 ore 15 minute
 • Cesenatico la Rab / Rab la Cesenatico
  4 treceri pe săptămână
  7 ore
 • Cesenatico la Rovinj / Rovinj la Cesenatico
  2 treceri pe săptămână
  3 ore
 • Mali Losinj la Pesaro / Pesaro la Mali Losinj
  3 treceri pe săptămână
  3 ore 30 minute
 • Novalja la Pesaro / Pesaro la Novalja
  2 treceri pe săptămână
  6 ore
 • Pesaro la Rab / Rab la Pesaro
  4 treceri pe săptămână
  5 ore 30 minute

Oferte Speciale

 • Compara?i ?i rezerva?i biletele Gomo Viaggi pentru Mali Losinj, Hvar ?i Cesenatico cu AFerry!
 • Compara?i ?i rezerva?i biletele Gomo Viaggi pentru Mali Losinj, Hvar ?i Cesenatico cu AFerry!

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!