Gedser feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Gedser Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Gedser cu AFerry. Feribotul către Gedser în Danemarca este disponibil de la Germania. Puteți lua un feribot la Gedser de la Rostock.

Gedser Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Gedser sunt operate de către Scandlines. Atunci când căutați un feribot către Gedser, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Gedser feriboturi cu Scandlines sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Gedser va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Gedser, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Gedser.

  • Gedser feriboturi
  • Gedser feriboturi
  • Gedser feriboturi

Gedser Harta

Vezi harta

Adresa port

Scandlines

Jernbanevejen 13, 4874 Gedser, Denmark

Scandlines

Jernbanevejen 13, 4874 Gedser, Denmark

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!