Fukuoka feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Fukuoka cu AFerry. Feribotul către Fukuoka în Japonia este disponibil de la Coreea de Sud. Puteți lua un feribot la Fukuoka de la Busan.

Fukuoka Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Fukuoka sunt operate de către Camellia Line și JR Kyushu Beetle Ferry. Deoarece companiile de feriboturi 2 operează în și din Fukuoka, compararea poate fi foarte utilă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai bun timp pentru dvs. Atunci când căutați un feribot către Fukuoka, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Fukuoka feriboturi cu Camellia Line și JR Kyushu Beetle Ferry sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Fukuoka va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Fukuoka, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Fukuoka.

  • Fukuoka feriboturi
  • Fukuoka feriboturi
  • Fukuoka feriboturi

Fukuoka Harta

Vezi harta

Adresa port

JR Kyushu Beetle Ferry

Hakata Port International Terminal 14-1, Okihamamachi, Hakata-Ku, Fukuoka, Japan

Camellia Line

Hakata port international terminal, 14-1 Okihama-machi, Hakata-ku, Fukuoka, Japan

Kobee

Hakata port international terminal, 812-0031 Fukuoka-ken, Fukuoka-shi, Hakata-ku, Okihama-machi 14-1, Japan

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!