FRS Caribbean

FRS Caribbean
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la FRS Caribbean, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. FRS Caribbean operează servicii de transport feroviar în Bahamas,United States,. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul FRS Caribbean, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, FRS Caribbean. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele FRS Caribbean spre și de la Bimini.

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot FRS Caribbean folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la FRS Caribbean folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Check-in la terminal va începe cu 2:15 ore înainte de ora de plecare și se va încheia cu 30 de minute înainte de plecare. Vă recomandăm să permiteți cel puțin o oră pentru clearance-ul prin intermediul autorităților guvernamentale la sosirea / întoarcerea dvs.

Rute:
Cea mai scurtă traversare:

Cea mai populară rută:

FRS Caribbean Rute

    Oferte Speciale

    • Compara?i ?i rezerva?i biletele FRS Caribbean pentru Bimini cu AFerry!
    • Compara?i ?i rezerva?i biletele FRS Caribbean pentru Bimini cu AFerry!

    Inscrieti-va pentru oferte

    Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!