Gara Folkstone la Tunelul Canalului Mânecii

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Folkestone Rute

Folkestone este terminalul englez al Tunelului Canalului Mânecii de unde pleacă regulat trenurile de pe coasta de sud a Angliei spre Calais, în nordul Franței. Durata medie a călătoriei prin Tunelul Canalului Mânecii este de numai 40 minute fiind astfel, cea mai rapidă metodă de traversare a Canalului Mânecii, plecând de pe coasta de sud.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Calais - Folkestone
(EuroTunnel)
142 EUR
  • Rezervat: vineri, 3 iulie 2020
  • Voiaj: sâmbătă, 18 iulie 2020 (Dus)
  • Masina + 2

Oferte Speciale

  • Gara Folkstone la Tunelul Canalului Mânecii
  • Gara Folkstone la Tunelul Canalului Mânecii
  • Gara Folkstone la Tunelul Canalului Mânecii

Facilităţi la terminalul Folkestone la Tunelul Canalului Mânecii

Printre facilităţile de la terminalul Folkestone se numără o gamă largă de magazine & restaurante/snack baruri, cum ar fi Burger King, precum şi magazinele WH Smiths, Whistlestop şi Dixons Duty Free. Aici puteţi găsi şi un salon deschis non-stop, Biroul de Informare al Tunelului Canalului Mânecii, Centrul de Informare Turistică, un loc de joacă pentru copii, toalete și cabine telefonice.

Cum ajungeţi la Terminalul Folkestone la Tunelul Canalului Mânecii

Terminalul Folkestone la Tunelul Canalului Mânecii este situat convenabil, la punctul de legătură 11A pe autostrada M20. O călătorie din sudul Londrei durează 1 oră și 30 de minute. Compania de transport public National Express oferă servicii de transport spre Folkestone de oriunde din Marea Britanie, trecând prin Londra. Trenurile circulă regulat din gara Charing Cross spre Folkestone. Trenurile circulă zilnic din Dover spre Folkestone.

Despre Folkestone

Folkestone vă va fascina cu spiritul orașului, farmecul locuitorilor și frumusețea peisajelor sale. Cei cărora le place să meargă pe jos se vor bucura de un traseu pitoresc şi de faimosul desen gigantic al unui Cal Alb sculptat pe un deal calcaros din regiunea Downs. Folkestone este faimos şi pentru Festivalul literar anual din Folkestone, renumit la nivel internaţional.

Folkestone Harta

Vezi harta

Adresa port

EuroTunnel

Eurotunnel UK Terminal, Ashford Road, Folkestone, CT18 8XX, United Kingdom

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!