Fjord Line

Hartă

Recuperați cotaţia

Rezervați online un bilet de feribot la Fjord Line, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Fjord Line operează servicii de transport feroviar în Danemarca, Norvegia și Suedia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Fjord Line, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Fjord Line. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Fjord Line spre și de la Bergen, Hirtshals, Kristiansand, Langesund, Sandefjord, Stavanger și Stromstad. Unele rute Fjord Line sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Color Line și Stena Line pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Fjord Line folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Fjord Line folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Fjord Line Rute

 • Compara?i ?i rezerva?i biletele Fjord Line pentru Hirtshals, Kristiansand, Sandefjord ?i mai mult cu AFerry!
 • Compara?i ?i rezerva?i biletele Fjord Line pentru Hirtshals, Kristiansand, Sandefjord ?i mai mult cu AFerry!

Informaţii check in

Bergen / Stavanger / Langesund - Hirtshals: Pasagerii care pleacă de la Bergen sau Stavanger, trebuie să se prezinte la check in cu cel puțin 60 de minute înainte de plecare. Pasagerii care pleacă de la Hitshals trebuie să se prezinte la check in cu cel puțin 90 de minute înainte de plecare. Procedura de check-in se închide cu 20 de minute înainte de plecare. Kristiansand - Hirtshals: Pasagerii trebuie să se prezinte la check in cu cel puțin 60 de minute înainte de plecare. Check in-ul se închide cu 20 de minute înainte de plecare. Fjord Line îşi rezervă dreptul de a refuza pasagerii care sosesc la ghișeul de check in după expirarea termenului limită specificat pentru aceasta.  Fjord Line nu va restitui banii pentru biletele plătite în cazul pasagerilor care nu s-au încadrat în intervalul de check in precizat.

Fjord Line Porturi

Norvegia

 • Kristiansand

  Adresa portului: Vestre Strandgate 31
  4611 Kristiansand S
  Norway

  Port Kristiansand

 • Sandefjord

  Adresa portului: Tollbugate 5, Sandefjord
  3210
  Norway

  Port Sandefjord

 • Langesund

  Adresa portului: Langesund Port, Langesund
  End of Route 352
  Norway

  Port Langesund

 • Stavanger

  Adresa portului: Utenriksterminalen (Risavika Port)
  Kontinental Vien 31
  N-4056 Tananger, Norway

  Port Stavanger

 • Bergen

  Adresa portului: Nøstegaten 30
  5010 Bergen,Hurtigruteterminalen
  Norway

  Port Bergen

Danemarca

 • Hirtshals

  Adresa portului: Nordsoterminalen, Containerkajen 4, Hirtshals
  9850
  Denmark

  Port Hirtshals

Suedia

 • Stromstad

  Adresa portului: Torskholmen, Strömstad
  452 31
  Sweden

  Port Stromstad

Video

Fjord Line YouTube Video

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!