Fjord Line

Fjord Line
Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Fjord Line, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Fjord Line operează servicii de transport feroviar în Danemarca, Norvegia și Suedia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Fjord Line, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Fjord Line. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Fjord Line spre și de la Bergen, Hirtshals, Kristiansand, Langesund, Sandefjord, Stavanger și Stromstad. Unele rute Fjord Line sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Color Line și Stena Line pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Fjord Line folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Fjord Line folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Bergen / Stavanger / Langesund - Hirtshals: Pasagerii care pleacă de la Bergen sau Stavanger, trebuie să se prezinte la check in cu cel puțin 60 de minute înainte de plecare. Pasagerii care pleacă de la Hitshals trebuie să se prezinte la check in cu cel puțin 90 de minute înainte de plecare. Procedura de check-in se închide cu 20 de minute înainte de plecare. Kristiansand - Hirtshals: Pasagerii trebuie să se prezinte la check in cu cel puțin 60 de minute înainte de plecare. Check in-ul se închide cu 20 de minute înainte de plecare. Fjord Line îşi rezervă dreptul de a refuza pasagerii care sosesc la ghișeul de check in după expirarea termenului limită specificat pentru aceasta.  Fjord Line nu va restitui banii pentru biletele plătite în cazul pasagerilor care nu s-au încadrat în intervalul de check in precizat.

Rute:
10
Cea mai scurtă traversare:
Hirtshals - Kristiansand
2 ore 15 minute
Cea mai populară rută:
Bergen - Hirtshals
Cele mai ieftine:
Bergen - Hirtshals
129 EUR*
*Preț bazat pe:
  • drumeț x 2
  • Rezervat: duminică, 27 septembrie 2020
  • Voiaj: duminică, 20 decembrie 2020

Oferte Speciale

Fjord Line Rute

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Bergen - Hirtshals
(Fjord Line)
129 EUR
  • Rezervat: duminică, 27 septembrie 2020
  • Voiaj: duminică, 20 decembrie 2020 (Dus)
  • 2 Adulti (drumeț)
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Fjord Line pentru Hirtshals, Kristiansand, Sandefjord ?i mai mult cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Fjord Line pentru Hirtshals, Kristiansand, Sandefjord ?i mai mult cu AFerry!

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!