Fishguard feriboturi

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Fishguard Rute

Rezervați un feribot către Fishguard cu AFerry. Feribotul către Fishguard în Țara Galilor este disponibil de la Irlanda. Puteți lua un feribot la Fishguard de la Rosslare.

Fishguard Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Fishguard sunt operate de către Stena Line. Atunci când căutați un feribot către Fishguard, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Fishguard feriboturi cu Stena Line sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Fishguard va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Fishguard, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Fishguard.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Rosslare - Fishguard
(Stena Line)
270 EUR
  • Rezervat: luni, 29 iunie 2020
  • Voiaj: sâmbătă, 11 iulie 2020 (Dus)
  • Masina + 2

Oferte Speciale

  • Fishguard feriboturi
  • Fishguard feriboturi
  • Fishguard feriboturi

Fishguard Harta

Vezi harta

Adresa port

Stena Line

Fishguard Harbour, Goodwick, Pembrokeshire, SA64 0BU, United Kingdom

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!