Feriboturi spre Suedia

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rute de feribot înspre Suedia

Oferte Speciale

Puteți folosi site-ul AFerry.ro pentru a rezerva bilete de feribot spre Suedia, inclusiv spre Stockholm, Karlskrona, Ystad, Nynashamn, Gothenberg, Trelleborg și Varberg, cu plecare din Germania, Polonia, Norvegia, Finlanda, Danemarca și Estonia. Consultaţi mai jos orarul curselor de feribot și cele mai noi oferte speciale.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Rostock - Trelleborg
(Stena Line)
158 EUR
  • Rezervat: sâmbătă, 29 august 2020
  • Voiaj: vineri, 25 septembrie 2020 - joi, 8 octombrie 2020
  • Masina + 2
Rostock - Trelleborg
(TT-Line)
155 EUR
  • Rezervat: luni, 14 septembrie 2020
  • Voiaj: vineri, 2 octombrie 2020 (Dus)
  • Masina + 3
Turku - Stockholm
(Viking Line)
283 EUR
  • Rezervat: marți, 15 septembrie 2020
  • Voiaj: vineri, 2 octombrie 2020 (Dus)
  • Masina + 2

Cum rezervaţi un bilet de feribot spre Suedia

Acum puteţi rezerva mai uşor un bilet de feribot din sau spre Suedia, pe site-ul AFerry.co.uk. Puteți folosi formularul de rezervare din partea stângă sus a paginii. Sau, dacă găsiţi un preţ mai atractiv în partea stângă, trebuie doar să selectaţi numărul de pasageri şi să faceţi clic pe go.


Mai multe despre Suedia

Suedia este o țară cu lacuri limpezi și păduri întinse.

Suedia are multe de oferit, are drumuri excelente și legături de transport între diferite insule și între principalele orașe ale ţării. Suedezii sunt mândri de istoria și cultura lor, fapt transpus în numărul mare de muzee.

În Suedia puteți vizita şi cel mai lung pod cu o singură travee, Podul Oresund care leagă Danemarca de Suedia.

Suedia este un loc minunat pentru toate persoanele cărora le place să practice sporturi în aer liber, inclusiv schi, snowboard sau pescuit.

Clima este potrivită pentru sporturile de iarnă, care nu pot fi practicate atât de ușor în Marea Britanie, astffel încât aveţi ocazia excelentă de a încerca ceva nou. Şi, cine ştie? S-ar putea să vă descurcaţi chiar bine!

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!