Feriboturi spre Germania

Hartă

Recuperați cotaţia

Pe site-ul AFerry.ro puteţi rezerva bilete de feribot spre Germania, inclusiv spre porturile Rostock, Kiel, Puttgarden, Travemunde şi Sassnitz cu plecare din Danemarca, Norvegia, Suedia, Letonia. Folosind site-ul AFerry.ro veţi găsi întotdeauna cea mai bună ofertă la biletele de feribot spre Germania. Consultaţi mai jos orarul curselor de feribot şi cele mai recente oferte speciale.

Oferte Speciale

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Trelleborg - Rostock
(Stena Line)
51,22 EUR
  • Rezervat: sâmbătă, 7 septembrie 2019
  • Voiaj: sâmbătă, 5 octombrie 2019 (Dus)
  • Masina + 1
Malmo - Travemunde
(Finnlines)
80,94 EUR
  • Rezervat: miercuri, 4 septembrie 2019
  • Voiaj: sâmbătă, 28 septembrie 2019 (Dus)
  • Masina + 1

Rute de feribot înspre Germania

Cum rezervaţi un bilet de feribot spre Germania

Acum puteţi rezerva mai uşor un bilet de feribot din sau spre Germania, pe site-ul AFerry.co.uk. Puteți folosi formularul de rezervare din partea stângă sus a paginii. sau, dacă găsiţi un preţ mai atractiv în partea stângă, trebuie doar să selectaţi numărul de pasageri şi să faceţi clic pe go.


Mai multe despre Germania

Vizitaţi Germania pentru a-i descoperi frumusețea și istoria bogată. Vizitați zidul Berlinului și muzeul dedicat acestuia, călătoriţi în sudul Germaniai, în oraşul Munchen, pentru a participa la festivalul anual Oktoberfest sau faceţi o excursie în munți pentru a admira peisajele care vă taie respirația și răsfățați-vă la schi sau snowboarding.

Germania este ţara marilor producători de automobile: BMV, Porsche, Audi și Volkswagen. Ceea ce înseamnă că germanii îşi iau maşinile foarte în serios, iar ţara lor are o rețea de autostrăzi foarte bine dezvoltată. Cele mai faimoase sunt "Autobahns" - autostrăzile, chiar dacă numai aproximativ o treime din ele nu au limite de viteză.

Orașele germane sunt diferite, fiecare având de oferit ceva special. Oraşul Berlin este cunoscut mai ales pentru viața de noapte şi și preparatele culinare specifice, chiar dacă oraşele Hamburg, Frankfurt și Leipzig încearcă să concureze şi ele pentru a deveni o destinaţie în care oamenii să-şi dorească să ajungă pentru a se distra.

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!