Feriboturi spre Franta

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rute de feribot înspre Franta

Oferte Speciale

Puteţi folosi site-ul AFerry.ro pentru a rezerva bilete de feribot spre Franţa din Marea Britanie şi alte destinaţii. Noi vă oferim posibilitatea de a alege din toate companiile şi rutele mari de feribot. Alegând site-ul AFerry.ro veţi găsi întotdeauna cea mai bună ofertă pentru biletele de feribot spre Franţa. Consultaţi mai jos orarul curselor de feribot şi cele mai recente oferte speciale.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Dover - Calais
(DFDS Seaways)
199 EUR
  • Rezervat: miercuri, 23 septembrie 2020
  • Voiaj: duminică, 27 septembrie 2020 - marți, 29 septembrie 2020
  • Masina + 2
Dover - Dunkirk
(DFDS Seaways)
225 EUR
  • Rezervat: duminică, 20 septembrie 2020
  • Voiaj: vineri, 25 septembrie 2020 - luni, 12 octombrie 2020
  • Masina + 4
Dover - Calais
(P&O Ferries)
144 EUR
  • Rezervat: vineri, 28 august 2020
  • Voiaj: joi, 1 octombrie 2020 (Dus)
  • Masina + 1

Despre Franţa

Franța este cea mai vizitată țară din lume și are multe atracţii şi obiective turistice care-l distrează şi îl fac pe vizitator să se simtă bine. Începând cu cele mai importante puncte de reper, cum ar fi Turnul Eiffel și Arcul de Triumf din Paris, până la peisajele spectaculoase şi regiunea de coastă din vestul și sudul Franței, cu nenumăratele sale podgorii și plajele liniștite. De asemenea, Franța are şi lanțuri muntoase uimitoare și îi atrage pe cei care doresc să practice sporturi de iarnă, cum ar fi schi și snowboarding.


Feriboturi spre Franţa

Franța este, fără îndoială, cea mai populară destinaţie a călătoriilor cu feribotul pentru turiștii români care trăiesc în Marea Britanie, iar site-ul AFerry.ro vă oferă posibilitatea de a alege dintre toate marile companii de feribot, pentru a găsi cel mai bun preţ..

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!