Feriboturi spre Finlanda

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rute de feribot înspre Finlanda

Oferte Speciale

Pe site-ul AFerry.ro puteţi rezerva un bilet de feribot spre Finlanda din Suedia și Estonia. Folosind site-ul AFerry.ro veți primi întotdeauna cea mai bună ofertă pentru biletul de feribot spre Finlanda. Folosind site-ul AFerry.ro veți primi întotdeauna cea mai bună ofertă.

Cum rezervaţi un bilet de feribot spre Finlanda

Acum puteţi rezerva mai uşor un bilet de feribot din sau spre Finlanda pe site-ul AFerry.ro. Puteți folosi formularul de rezervare din partea stângă sus a paginii. Sau, dacă găsiţi un preţ mai atractiv în partea stângă, trebuie doar să selectaţi numărul de pasageri şi să faceţi clic pe go.


Mai multe despre Finlanda

Finlanda este situată în regiunea scandinavă a Europei şi este cunoscută sub numele de țara soarelui de la miezul nopții și a saunelor. Finlandezii sunt un popor entuziasmat de saune - există aproximativ 2 milioane de saune pentru cei 5 milioane de oameni care trăiesc în Finlanda.

Helsinki este cunoscut sub numele de "Fiica Mării Baltice" și a câștigat un loc râvnit pe lista Uniunii Europene cu orașele europene ale culturii în anul 2000, devenind astfel un oraş din Finlanda care trebuie văzut. Finlanda are şi multe castele care merită vizitate, unele dintre ele datând din secolul al XIII-lea.

În nordul extrem al Finlandei se află Laponia, cunoscută sub numele de Ţinutul soarelui de la miezul nopţii. Laponia şi numeroasele biserici, muzee și castele din Finlanda merită vizitate. Finlanda oferă un mediu perfect pentru activitățile în aer liber, cum ar fi schi, pescuit, golf și multe altele.

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!