Feriboturi spre Estonia

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rute de feribot înspre Estonia

Puteți folosi site-ul AFerry.ro pentru a rezerva bilete de feribot spre Estonia din Helsinki - Finlanda, din Mariehamn - Insulele Aland și Kapellskär și Stockholm - Suedia. Consultaţi mai jos orarul curselor de feribot şi cele mai recente oferte speciale.

Oferte Speciale

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Helsinki - Tallinn
(Eckerö Line)
33 EUR
  • Rezervat: luni, 13 iulie 2020
  • Voiaj: joi, 16 iulie 2020 (Dus)
  • Masina + 1
Helsinki - Tallinn
(Viking Line)
38 EUR
  • Rezervat: luni, 13 iulie 2020
  • Voiaj: sâmbătă, 25 iulie 2020 - sâmbătă, 25 iulie 2020
  • 2 Adulti (drumeț)

Cum rezervaţi un bilet de feribot spre Estonia

Acum puteţi rezerva mai uşor un bilet de feribot din sau spre Estonia, pe site-ul AFerry.ro. Puteți folosi formularul de rezervare din partea stângă sus a paginii. Sau, dacă găsiţi un preţ mai atractiv în partea stângă, trebuie doar să selectaţi numărul de pasageri şi să faceţi clic pe go.


Mai multe despre Estonia

Estonia (Eesti) este cel mai mic din statele baltice, dar este o destinație turistică din ce în ce mai populară datorită orașelor sale minunate de pe litoral, satelor fermecătoare, pădurilor verzi și castelelor impresionante. Tallinn, capitala modernă cosmopolită a ţării a fost inclusă de UNESCO în lista locurilor care fac parte din patrimoniul mondial..

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!