Feriboturi spre Anglia

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rute de feribot înspre Anglia

Puteți folosi site-ul AFerry.ro pentru a rezerva bilete de feribot spre Anglia, inclusiv spre porturile Dover, Portsmouth, Plymouth şi multe alte porturi din Franța, Spania, Irlanda, Olanda și Belgia. Pe site-ul AFerry.ro veți primi cea mai bună ofertă pentru biletele de feribot spre Anglia. Consultaţi mai jos orarul curselor de feribot şi cele mai recente .

Oferte Speciale

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Calais - Dover
(DFDS Seaways)
108 EUR
  • Rezervat: luni, 10 august 2020
  • Voiaj: marți, 18 august 2020 (Dus)
  • Masina + 2
Calais - Dover
(P&O Ferries)
133 EUR
  • Rezervat: sâmbătă, 8 august 2020
  • Voiaj: joi, 13 august 2020 (Dus)
  • Masina + 3
Dunkirk - Dover
(DFDS Seaways)
174 EUR
  • Rezervat: luni, 10 august 2020
  • Voiaj: luni, 17 august 2020 (Dus)
  • Masina + 2

Cum să rezervați un bilet de feribot spre Anglia

Rezervarea unui bilet de feribot spre Anglia se face acum foarte uşor pe site-ul AFerry.ro. Puteți folosi formularul de rezervare din partea stângă sus a paginii. sau dacă găsiţi un preț mai atractiv în partea stângă, trebuie doar să selectați numărul de pasageri și să faceți clic pe go.


Mai multe despre Anglia

Anglia atrage numeroși vizitatori în fiecare an datorită culturii sale diferite, peisajelor variate și istoriei bogate.

Mulți turiști se reîntorc în Londra datorită numeroaselor sale muzee cu intrare gratuită și monumentelor de renume mondial, cum ar fi Big Ben, dar Anglia are multe de oferit, pe lângă capitală. La următoarea vizită, nu rămâneţi doar în Londra.

Mai sunt multe alte oraşe frumoase în Anglia, nu doar capitala. Cel mai bun mod de a o explora? Cu mașina proprie, desigur.

Nu uitaţi că în Anglia se află oraşul Manchester - că Anglia este locul de origine al formaţiei Oasis, al celor două cele mai mari echipe de fotbal din Europa, şi, nu în ultimul rând, al orașelor universitare de renume mondial, Oxford şi Cambridge.

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!