Feribot din Tunis spre Genoa

Hartă

Recuperați cotaţia

 • CTN traversează feribotul pe ruta Tunis - Genoa
  1 treceri pe săptămână
  22 ore
 • 1 treceri pe săptămână
  22 ore
 • 2 treceri pe săptămână
  22 ore 45 minute

Rute alternative

Feribotul Tunis spre Genoa conectează Tunisia la Italia și este operat de CTN și Grandi Navi Veloci. Pe lângă compararea prețurilor și timpilor pentru Tunis spre Genoa, vă vom arăta și rezultatele Tunis spre Civitavecchia și Tunis spre Salerno pentru a vă ajuta să ajungeți de la Tunisia la Italia în cel mai bun timp pentru cel mai bun preț.

Sunteți în căutarea unui feribot din Tunis spre Genoa? Pe site-ul AFerry.ro vă oferim o gamă de feriboturi extraordinare ale unora dintre cei mai apreciaţi furnizori de feriboturi din industrie, astfel încât puteți fi siguri că dacă apelaţi la noi veți găsi cele mai bune feriboturi din Tunis spre Genoa. Vă oferim preţuri excepţionale pentru feriboturile din Tunis spre Genoa, motiv pentru care puteţi fi siguri că pe site-ul nostru veţi găsi cea mai bună promoţie pentru biletele de feribot din Tunis spre Genoa.

Oferte Speciale

Destinații extraordinare Orarul curselor de feribot din Tunis spre Genoa

Noi ştim că nu vă doriţi o călătorie cu feribotul lungă și obositoare din Tunis spre Genoa, motiv pentru care puteți fi siguri că noi vă oferim doar cele mai bune durate de călătorie, pentru a vă asigura că ajungeți la destinație cât mai curând posibil. Noi vă putem oferi călătorii cu feribotul din Tunis spre Genoa care durează aproximativ o oră și treizeci de minute, timp în care dumneavoastră vă puteți relaxa la bord, într-un cadru confortabil și luxos.

Preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Tunis spre Genoa

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Tunis spre Genoa, noi suntem cei la care trebuie să apelaţi, AFerry.ro. Noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Tunis spre Genoa, la preţuri extrem de competitive. În timp ce majoritatea companiilor de feribot oferă prețuri exorbitante pentru biletele de feribot din Tunis spre Genoa, noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Tunis spre Genoa, care le permit să economisească bani. Deci, pentru cele mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Tunis spre Genoa trebuie să luaţi în considerare promoţiile noastre extraordinare.

Feriboturi confortabile din Tunis spre Genoa

Noi ştim că doriţi să călătoriţi cu o navă confortabilă şi elegantă, iar feriboturile noastre din Tunis spre Genoa vă oferă exact această posibilitate. Ne face o deosebită plăcere să le oferim clienților noștri experienţa unei călătorii de neuitat din toate punctele de vedere, motiv pentru care noi oferim doar feriboturi de la cei mai renumiţi şi apreciaţi operatori de feribot din industrie.

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!