Feribot din Porto Torres spre Genoa

Hartă

Recuperați cotaţia

 • 3 treceri pe săptămână
  11 ore
 • 7 treceri pe săptămână
  12 ore

Rute alternative

Feribotul Porto Torres spre Genoa conectează Sardinia la Italia și este operat de Grandi Navi Veloci și Tirrenia di Navigazione. Pe lângă compararea prețurilor și timpilor pentru Porto Torres spre Genoa, vă vom arăta și rezultatele alte 6 rute pentru a vă ajuta să ajungeți de la Sardinia la Italia în cel mai bun timp pentru cel mai bun preț:

 • Arbatax spre Genoa
 • Golfo Aranci spre Livorno
 • Golfo Aranci spre Piombino
 • Olbia spre Genoa
 • Olbia spre Livorno
 • Olbia spre Piombino

Sunteți în căutarea unui feribot din Porto Torres spre Genoa? Pe site-ul AFerry.ro vă oferim o gamă de feriboturi extraordinare ale unora dintre cei mai apreciaţi furnizori de feriboturi din industrie, astfel încât puteți fi siguri că dacă apelaţi la noi veți găsi cele mai bune feriboturi din Porto Torres spre Genoa. Vă oferim preţuri excepţionale pentru feriboturile din Porto Torres spre Genoa, motiv pentru care puteţi fi siguri că pe site-ul nostru veţi găsi cea mai bună promoţie pentru biletele de feribot din Porto Torres spre Genoa.

Oferte Speciale

Destinații extraordinare Orarul curselor de feribot din Porto Torres spre Genoa

Noi ştim că nu vă doriţi o călătorie cu feribotul lungă și obositoare din Porto Torres spre Genoa, motiv pentru care puteți fi siguri că noi vă oferim doar cele mai bune durate de călătorie, pentru a vă asigura că ajungeți la destinație cât mai curând posibil. Noi vă putem oferi călătorii cu feribotul din Porto Torres spre Genoa care durează aproximativ o oră și treizeci de minute, timp în care dumneavoastră vă puteți relaxa la bord, într-un cadru confortabil și luxos.

Preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Porto Torres spre Genoa

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Porto Torres spre Genoa, noi suntem cei la care trebuie să apelaţi, AFerry.ro. Noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Porto Torres spre Genoa, la preţuri extrem de competitive. În timp ce majoritatea companiilor de feribot oferă prețuri exorbitante pentru biletele de feribot din Porto Torres spre Genoa, noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Porto Torres spre Genoa, care le permit să economisească bani. Deci, pentru cele mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Porto Torres spre Genoa trebuie să luaţi în considerare promoţiile noastre extraordinare.

Feriboturi confortabile din Porto Torres spre Genoa

Noi ştim că doriţi să călătoriţi cu o navă confortabilă şi elegantă, iar feriboturile noastre din Porto Torres spre Genoa vă oferă exact această posibilitate. Ne face o deosebită plăcere să le oferim clienților noștri experienţa unei călătorii de neuitat din toate punctele de vedere, motiv pentru care noi oferim doar feriboturi de la cei mai renumiţi şi apreciaţi operatori de feribot din industrie.

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!