Feribot din Piraeus spre Heraklion

Hartă

Recuperați cotaţia

 • 1 treceri pe zi
  7 ore
  Verifică preț
 • 7 treceri pe săptămână
  9 ore
  Verifică preț
 • 1 treceri pe săptămână
  16 ore
  Verifică preț

Feribotul Piraeus spre Heraklion conectează Grecia la Creta și este operat de ANEK Superfast și Minoan Lines. Pe lângă compararea prețurilor și timpilor pentru Piraeus spre Heraklion, vă vom arăta și rezultatele Piraeus spre Chania pentru a vă ajuta să ajungeți de la Grecia la Creta în cel mai bun timp pentru cel mai bun preț.

Sunteți în căutarea unui feribot din Piraeus spre Heraklion? Pe site-ul AFerry.ro vă oferim o gamă de feriboturi extraordinare ale unora dintre cei mai apreciaţi furnizori de feriboturi din industrie, astfel încât puteți fi siguri că dacă apelaţi la noi veți găsi cele mai bune feriboturi din Piraeus spre Heraklion. Vă oferim preţuri excepţionale pentru feriboturile din Piraeus spre Heraklion, motiv pentru care puteţi fi siguri că pe site-ul nostru veţi găsi cea mai bună promoţie pentru biletele de feribot din Piraeus spre Heraklion.

Preţuri mici Piraeus spre Heraklion

Pentru următoarele 7 zile

Pe baza rezervărilor care călătoresc în această săptămână cu o mașină.

Destinații extraordinare Orarul curselor de feribot din Piraeus spre Heraklion

Noi ştim că nu vă doriţi o călătorie cu feribotul lungă și obositoare din Piraeus spre Heraklion, motiv pentru care puteți fi siguri că noi vă oferim doar cele mai bune durate de călătorie, pentru a vă asigura că ajungeți la destinație cât mai curând posibil. Noi vă putem oferi călătorii cu feribotul din Piraeus spre Heraklion care durează aproximativ o oră și treizeci de minute, timp în care dumneavoastră vă puteți relaxa la bord, într-un cadru confortabil și luxos.

Preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Piraeus spre Heraklion

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Piraeus spre Heraklion, noi suntem cei la care trebuie să apelaţi, AFerry.ro. Noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Piraeus spre Heraklion, la preţuri extrem de competitive. În timp ce majoritatea companiilor de feribot oferă prețuri exorbitante pentru biletele de feribot din Piraeus spre Heraklion, noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Piraeus spre Heraklion, care le permit să economisească bani. Deci, pentru cele mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Piraeus spre Heraklion trebuie să luaţi în considerare promoţiile noastre extraordinare.

Feriboturi confortabile din Piraeus spre Heraklion

Noi ştim că doriţi să călătoriţi cu o navă confortabilă şi elegantă, iar feriboturile noastre din Piraeus spre Heraklion vă oferă exact această posibilitate. Ne face o deosebită plăcere să le oferim clienților noștri experienţa unei călătorii de neuitat din toate punctele de vedere, motiv pentru care noi oferim doar feriboturi de la cei mai renumiţi şi apreciaţi operatori de feribot din industrie.

Rute alternative

 • 6 ore 30 minute
  Verifică preț
 • Rafina - Heraklion
  12 ore 50 minute
  Verifică preț

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!