Feribot din Palermo spre Genoa

Hartă

Recuperați cotaţia

 • 6 treceri pe săptămână
  20 ore 30 minute
  Verifică preț
 • Grimaldi Lines traversează feribotul pe ruta Palermo - Genoa
  4 treceri pe săptămână
  24 ore
  Verifică preț

Rute alternative

Feribotul Palermo spre Genoa conectează Sicilia la Italia și este operat de Grandi Navi Veloci. Pe lângă compararea prețurilor și timpilor pentru Palermo spre Genoa, vă vom arăta și rezultatele alte 9 rute pentru a vă ajuta să ajungeți de la Sicilia la Italia în cel mai bun timp pentru cel mai bun preț:

 • Catania spre Napoli
 • Catania spre Salerno
 • Messina spre Salerno
 • Messina spre Villa San Giovanni
 • Palermo spre Civitavecchia
 • Palermo spre Livorno
 • Palermo spre Napoli
 • Termini Imerese spre Civitavecchia
 • Termini Imerese spre Napoli

Sunteți în căutarea unui feribot din Palermo spre Genoa? Pe site-ul AFerry.ro vă oferim o gamă de feriboturi extraordinare ale unora dintre cei mai apreciaţi furnizori de feriboturi din industrie, astfel încât puteți fi siguri că dacă apelaţi la noi veți găsi cele mai bune feriboturi din Palermo spre Genoa. Vă oferim preţuri excepţionale pentru feriboturile din Palermo spre Genoa, motiv pentru care puteţi fi siguri că pe site-ul nostru veţi găsi cea mai bună promoţie pentru biletele de feribot din Palermo spre Genoa.

Oferte Speciale

Destinații extraordinare Orarul curselor de feribot din Palermo spre Genoa

Noi ştim că nu vă doriţi o călătorie cu feribotul lungă și obositoare din Palermo spre Genoa, motiv pentru care puteți fi siguri că noi vă oferim doar cele mai bune durate de călătorie, pentru a vă asigura că ajungeți la destinație cât mai curând posibil. Noi vă putem oferi călătorii cu feribotul din Palermo spre Genoa care durează aproximativ o oră și treizeci de minute, timp în care dumneavoastră vă puteți relaxa la bord, într-un cadru confortabil și luxos.

Preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Palermo spre Genoa

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Palermo spre Genoa, noi suntem cei la care trebuie să apelaţi, AFerry.ro. Noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Palermo spre Genoa, la preţuri extrem de competitive. În timp ce majoritatea companiilor de feribot oferă prețuri exorbitante pentru biletele de feribot din Palermo spre Genoa, noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Palermo spre Genoa, care le permit să economisească bani. Deci, pentru cele mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Palermo spre Genoa trebuie să luaţi în considerare promoţiile noastre extraordinare.

Feriboturi confortabile din Palermo spre Genoa

Noi ştim că doriţi să călătoriţi cu o navă confortabilă şi elegantă, iar feriboturile noastre din Palermo spre Genoa vă oferă exact această posibilitate. Ne face o deosebită plăcere să le oferim clienților noștri experienţa unei călătorii de neuitat din toate punctele de vedere, motiv pentru care noi oferim doar feriboturi de la cei mai renumiţi şi apreciaţi operatori de feribot din industrie.

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!