Feribot din Marsilia spre Bastia

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

 • 7 treceri pe săptămână
  11 ore 45 minute
  Verifică preț

Rute alternative

 • 1 treceri pe săptămână
  6 ore 44 minute
  Verifică preț
 • 7 treceri pe săptămână
  7 ore 59 minute
  Verifică preț

Oferte Speciale

Preţuri mici Marsilia spre Bastia

Pentru următoarele 7 zile

Pe baza rezervărilor care călătoresc în această săptămână cu o mașină.

Destinații extraordinare Orarul curselor de feribot din Marsilia spre Bastia

Noi ştim că nu vă doriţi o călătorie cu feribotul lungă și obositoare din Marsilia spre Bastia, motiv pentru care puteți fi siguri că noi vă oferim doar cele mai bune durate de călătorie, pentru a vă asigura că ajungeți la destinație cât mai curând posibil. Noi vă putem oferi călătorii cu feribotul din Marsilia spre Bastia care durează aproximativ o oră și treizeci de minute, timp în care dumneavoastră vă puteți relaxa la bord, într-un cadru confortabil și luxos.

Preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Marsilia spre Bastia

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Marsilia spre Bastia, noi suntem cei la care trebuie să apelaţi, AFerry.ro. Noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Marsilia spre Bastia, la preţuri extrem de competitive. În timp ce majoritatea companiilor de feribot oferă prețuri exorbitante pentru biletele de feribot din Marsilia spre Bastia, noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Marsilia spre Bastia, care le permit să economisească bani. Deci, pentru cele mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Marsilia spre Bastia trebuie să luaţi în considerare promoţiile noastre extraordinare.

Feriboturi confortabile din Marsilia spre Bastia

Noi ştim că doriţi să călătoriţi cu o navă confortabilă şi elegantă, iar feriboturile noastre din Marsilia spre Bastia vă oferă exact această posibilitate. Ne face o deosebită plăcere să le oferim clienților noștri experienţa unei călătorii de neuitat din toate punctele de vedere, motiv pentru care noi oferim doar feriboturi de la cei mai renumiţi şi apreciaţi operatori de feribot din industrie.

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!