Feribot din Genoa spre Palermo

Hartă

Recuperați cotaţia

 • 6 treceri pe săptămână
  20 ore 30 minute

Rute alternative

Feribotul Genoa spre Palermo conectează Italia la Sicilia și este operat de Grandi Navi Veloci. Pe lângă compararea prețurilor și timpilor pentru Genoa spre Palermo, vă vom arăta și rezultatele alte 9 rute pentru a vă ajuta să ajungeți de la Italia la Sicilia în cel mai bun timp pentru cel mai bun preț:

 • Civitavecchia spre Palermo
 • Civitavecchia spre Termini Imerese
 • Livorno spre Palermo
 • Napoli spre Catania
 • Napoli spre Palermo
 • Napoli spre Termini Imerese
 • Salerno spre Catania
 • Salerno spre Messina
 • Villa San Giovanni spre Messina

Sunteți în căutarea unui feribot din Genoa spre Palermo? Pe site-ul AFerry.ro vă oferim o gamă de feriboturi extraordinare ale unora dintre cei mai apreciaţi furnizori de feriboturi din industrie, astfel încât puteți fi siguri că dacă apelaţi la noi veți găsi cele mai bune feriboturi din Genoa spre Palermo. Vă oferim preţuri excepţionale pentru feriboturile din Genoa spre Palermo, motiv pentru care puteţi fi siguri că pe site-ul nostru veţi găsi cea mai bună promoţie pentru biletele de feribot din Genoa spre Palermo.

Oferte Speciale

Destinații extraordinare Orarul curselor de feribot din Genoa spre Palermo

Noi ştim că nu vă doriţi o călătorie cu feribotul lungă și obositoare din Genoa spre Palermo, motiv pentru care puteți fi siguri că noi vă oferim doar cele mai bune durate de călătorie, pentru a vă asigura că ajungeți la destinație cât mai curând posibil. Noi vă putem oferi călătorii cu feribotul din Genoa spre Palermo care durează aproximativ o oră și treizeci de minute, timp în care dumneavoastră vă puteți relaxa la bord, într-un cadru confortabil și luxos.

Preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Genoa spre Palermo

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Genoa spre Palermo, noi suntem cei la care trebuie să apelaţi, AFerry.ro. Noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Genoa spre Palermo, la preţuri extrem de competitive. În timp ce majoritatea companiilor de feribot oferă prețuri exorbitante pentru biletele de feribot din Genoa spre Palermo, noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Genoa spre Palermo, care le permit să economisească bani. Deci, pentru cele mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Genoa spre Palermo trebuie să luaţi în considerare promoţiile noastre extraordinare.

Feriboturi confortabile din Genoa spre Palermo

Noi ştim că doriţi să călătoriţi cu o navă confortabilă şi elegantă, iar feriboturile noastre din Genoa spre Palermo vă oferă exact această posibilitate. Ne face o deosebită plăcere să le oferim clienților noștri experienţa unei călătorii de neuitat din toate punctele de vedere, motiv pentru care noi oferim doar feriboturi de la cei mai renumiţi şi apreciaţi operatori de feribot din industrie.

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!