Feribot din Genoa spre Arbatax

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

 • 2 treceri pe săptămână
  9 ore 59 minute
  Verifică preț

Rute alternative

Feribotul Genoa spre Arbatax conectează Italia la Sardinia și este operat de Tirrenia di Navigazione. Pe lângă compararea prețurilor și timpilor pentru Genoa spre Arbatax, vă vom arăta și rezultatele alte 6 rute pentru a vă ajuta să ajungeți de la Italia la Sardinia în cel mai bun timp pentru cel mai bun preț:

 • Genoa spre Olbia
 • Genoa spre Porto Torres
 • Livorno spre Golfo Aranci
 • Livorno spre Olbia
 • Piombino spre Golfo Aranci
 • Piombino spre Olbia

Sunteți în căutarea unui feribot din Genoa spre Arbatax? Pe site-ul AFerry.ro vă oferim o gamă de feriboturi extraordinare ale unora dintre cei mai apreciaţi furnizori de feriboturi din industrie, astfel încât puteți fi siguri că dacă apelaţi la noi veți găsi cele mai bune feriboturi din Genoa spre Arbatax. Vă oferim preţuri excepţionale pentru feriboturile din Genoa spre Arbatax, motiv pentru care puteţi fi siguri că pe site-ul nostru veţi găsi cea mai bună promoţie pentru biletele de feribot din Genoa spre Arbatax.

Preţuri mici Genoa spre Arbatax

Pentru următoarele 7 zile

Pe baza rezervărilor care călătoresc în această săptămână cu o mașină.

Oferte Speciale

Destinații extraordinare Orarul curselor de feribot din Genoa spre Arbatax

Noi ştim că nu vă doriţi o călătorie cu feribotul lungă și obositoare din Genoa spre Arbatax, motiv pentru care puteți fi siguri că noi vă oferim doar cele mai bune durate de călătorie, pentru a vă asigura că ajungeți la destinație cât mai curând posibil. Noi vă putem oferi călătorii cu feribotul din Genoa spre Arbatax care durează aproximativ o oră și treizeci de minute, timp în care dumneavoastră vă puteți relaxa la bord, într-un cadru confortabil și luxos.

Preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Genoa spre Arbatax

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Genoa spre Arbatax, noi suntem cei la care trebuie să apelaţi, AFerry.ro. Noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Genoa spre Arbatax, la preţuri extrem de competitive. În timp ce majoritatea companiilor de feribot oferă prețuri exorbitante pentru biletele de feribot din Genoa spre Arbatax, noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Genoa spre Arbatax, care le permit să economisească bani. Deci, pentru cele mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Genoa spre Arbatax trebuie să luaţi în considerare promoţiile noastre extraordinare.

Feriboturi confortabile din Genoa spre Arbatax

Noi ştim că doriţi să călătoriţi cu o navă confortabilă şi elegantă, iar feriboturile noastre din Genoa spre Arbatax vă oferă exact această posibilitate. Ne face o deosebită plăcere să le oferim clienților noștri experienţa unei călătorii de neuitat din toate punctele de vedere, motiv pentru care noi oferim doar feriboturi de la cei mai renumiţi şi apreciaţi operatori de feribot din industrie.

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!