Feribot din Civitavecchia spre Olbia

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

 • 1 treceri pe zi
  7 ore 15 minute
  Verifică preț
 • 1 treceri pe zi
  5 ore 30 minute
  Verifică preț

Rute alternative

Feribotul Civitavecchia spre Olbia conectează Italia la Sardinia și este operat de Grimaldi Lines și Tirrenia di Navigazione. Pe lângă compararea prețurilor și timpilor pentru Civitavecchia spre Olbia, vă vom arăta și rezultatele alte 4 rute pentru a vă ajuta să ajungeți de la Italia la Sardinia în cel mai bun timp pentru cel mai bun preț:

 • Civitavecchia spre Arbatax
 • Civitavecchia spre Cagliari
 • Civitavecchia spre Porto Torres
 • Napoli spre Cagliari

Sunteți în căutarea unui feribot din Civitavecchia spre Olbia? Pe site-ul AFerry.ro vă oferim o gamă de feriboturi extraordinare ale unora dintre cei mai apreciaţi furnizori de feriboturi din industrie, astfel încât puteți fi siguri că dacă apelaţi la noi veți găsi cele mai bune feriboturi din Civitavecchia spre Olbia. Vă oferim preţuri excepţionale pentru feriboturile din Civitavecchia spre Olbia, motiv pentru care puteţi fi siguri că pe site-ul nostru veţi găsi cea mai bună promoţie pentru biletele de feribot din Civitavecchia spre Olbia.

Preţuri mici Civitavecchia spre Olbia

Pentru următoarele 7 zile

Pe baza rezervărilor care călătoresc în această săptămână cu o mașină.

Oferte Speciale

Destinații extraordinare Orarul curselor de feribot din Civitavecchia spre Olbia

Noi ştim că nu vă doriţi o călătorie cu feribotul lungă și obositoare din Civitavecchia spre Olbia, motiv pentru care puteți fi siguri că noi vă oferim doar cele mai bune durate de călătorie, pentru a vă asigura că ajungeți la destinație cât mai curând posibil. Noi vă putem oferi călătorii cu feribotul din Civitavecchia spre Olbia care durează aproximativ o oră și treizeci de minute, timp în care dumneavoastră vă puteți relaxa la bord, într-un cadru confortabil și luxos.

Preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Civitavecchia spre Olbia

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Civitavecchia spre Olbia, noi suntem cei la care trebuie să apelaţi, AFerry.ro. Noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Civitavecchia spre Olbia, la preţuri extrem de competitive. În timp ce majoritatea companiilor de feribot oferă prețuri exorbitante pentru biletele de feribot din Civitavecchia spre Olbia, noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Civitavecchia spre Olbia, care le permit să economisească bani. Deci, pentru cele mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Civitavecchia spre Olbia trebuie să luaţi în considerare promoţiile noastre extraordinare.

Feriboturi confortabile din Civitavecchia spre Olbia

Noi ştim că doriţi să călătoriţi cu o navă confortabilă şi elegantă, iar feriboturile noastre din Civitavecchia spre Olbia vă oferă exact această posibilitate. Ne face o deosebită plăcere să le oferim clienților noștri experienţa unei călătorii de neuitat din toate punctele de vedere, motiv pentru care noi oferim doar feriboturi de la cei mai renumiţi şi apreciaţi operatori de feribot din industrie.

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!