Feribot din Calais spre Dover

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

  • 20 treceri pe zi
    1 ore 30 minute
    Verifică preț
  • 12 treceri pe zi
    1 ore 30 minute
    Verifică preț

Rute alternative

Feribotul Calais spre Dover conectează Franta la Anglia și este operat de DFDS și P&O Ferries. Pe lângă compararea prețurilor și timpilor pentru Calais spre Dover, vă vom arăta și rezultatele Calais spre Folkestone și Dunkirk spre Dover pentru a vă ajuta să ajungeți de la Franta la Anglia în cel mai bun timp pentru cel mai bun preț.

Sunteți în cautarea unui feribot din Calais spre Dover? Pe site-ul AFerry.ro va oferim o gama de feriboturi extraordinare ale unora dintre cei mai apreciati furnizori de feriboturi din industrie, astfel încât puteți fi siguri ca daca apelati la noi veți gasi cele mai bune feriboturi din Calais spre Dover. Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile din Calais spre Dover, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot din Calais spre Dover.

Preţuri mici Calais spre Dover

Pentru următoarele 7 zile

Pe baza rezervărilor care călătoresc în această săptămână cu o mașină.

Oferte Speciale

Destinații extraordinare Orarul curselor de feribot din Calais spre Dover

Noi stim ca nu va doriti o calatorie cu feribotul lunga și obositoare din Calais spre Dover, motiv pentru care puteți fi siguri ca noi va oferim doar cele mai bune durate de calatorie, pentru a va asigura ca ajungeți la destinație cât mai curând posibil. Noi vă putem oferi călătorii cu feribotul din Dover spre Calais care durează aproximativ o oră și treizeci de minute, timp în care dumneavoastră vă puteți relaxa la bord, într-un cadru confortabil și luxos.

Preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Calais spre Dover

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Calais spre Dover, noi suntem cei la care trebuie să apelaţi, AFerry.ro. Noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Dover spre Calais, la preţuri extrem de competitive. În timp ce majoritatea companiilor de feribot oferă prețuri exorbitante pentru biletele de feribot din Calais spre Dover, noi suntem convinşi că le oferim clienților noștri promoţii accesibile pentru ofertele de bilete de feribot din Calais spre Dover, care le permit să economisească bani. Deci, pentru cele mai bune preţuri pentru călătoriile cu feribotul din Calais spre Dover trebuie să luaţi în considerare promoţiile noastre extraordinare .

Feriboturi confortabile din Calais spre Dover

Noi ştim că doriţi să călătoriţi cu o navă confortabilă şi elegantă, iar feriboturile noastre din Calais spre Dover vă oferă exact această posibilitate. Ne face o deosebită plăcere să le oferim clienților noștri experienţa unei călătorii de neuitat din toate punctele de vedere, motiv pentru care noi oferim doar feriboturi de la cei mai renumiţi şi apreciaţi operatori de feribot din industrie.

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!