Tren din Folkestone spre Calais

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

  • 41 treceri pe zi
    35 minute
    Verifică preț

Rute alternative

Feribotul Folkestone spre Calais conectează Anglia la Franta și este operat de EuroTunnel. Pe lângă compararea prețurilor și timpilor pentru Folkestone spre Calais, vă vom arăta și rezultatele Dover spre Calais și Dover spre Dunkirk pentru a vă ajuta să ajungeți de la Anglia la Franta în cel mai bun timp pentru cel mai bun preț.

Sunteti în cautarea unui tren din Folkestone spre Calais? Pe site-ul AFerry.ro va oferim o gama de tren extraordinare ale unora dintre cei mai apreciati furnizori de feriboturi din industrie, astfel încât puteti fi siguri ca daca apelati la noi veti gasi cele mai bune tren din Folkestone spre Calais. Va oferim preturi exceptionale pentru tren din Folkestone spre Calais, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de tren din Folkestone spre Calais.

Preţuri mici Folkestone spre Calais

Pentru următoarele 7 zile

Pe baza rezervărilor care călătoresc în această săptămână cu o mașină.

Oferte Speciale

Preturi pentru calatoriile cu tunel din Folkestone spre Calais

Daca sunteti în cautarea celor mai bune preturi pentru calatoriile cu tren din Folkestone spre Calais, noi suntem cei la care trebuie sa apelati, AFerry.ro. Noi suntem convinsi ca le oferim clientilor noștri promotii accesibile pentru ofertele de bilete de tren din Folkestone spre Calais, la preturi extrem de competitive. In timp ce majoritatea companiilor de tren ofera preturi exorbitante pentru biletele de tren din Folkestone spre Calais, noi suntem convinsi ca le oferim clientilor noștri promotii accesibile pentru ofertele de bilete de tren din Folkestone spre Calais, care le permit sa economiseasca bani. Deci, pentru cele mai bune preturi pentru calatoriile cu tunel din Folkestone spre Calais trebuie sa luati în considerare promotiile noastre extraordinare .

Tren confortabile din Folkestone spre Calais

Noi stim ca doriti sa calatoriti cu o nava confortabila si eleganta, iar trenuri noastre din Folkestone spre Calais va ofera exact aceasta posibilitate. Ne face o deosebita placere sa le oferim clientilor noștri experienta unei calatorii de neuitat din toate punctele de vedere, motiv pentru care noi oferim doar trenuri de la cei mai renumiti si apreciati operatori de tren din industrie.

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!