Feriboturi Dunkerque

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Dunkerque Rute

Oferte Speciale

Portul pentru feriboturi Dunkerque este situat pe Canalul Mânecii, pe coasta de nord a Franței. Portul Dunkerque este al treilea ca mărime din Franța, datorită localizării sale convenabile între Londra, Bruxelles și Paris. Portul Dunquerue le permite pasagerilor îmbarcarea şi debarcarea rapidă și eficientă în port, fiind astfel mult mai convenabil decât portul Calais aflat la 45 km, care are mult mai multe transbordări pe zi. Toate transbordările spre Dunkerque pot fi rezervate pe site-ul AFerry.ro.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Dover - Dunkirk
(DFDS Seaways)
255 EUR
  • Rezervat: marți, 20 octombrie 2020
  • Voiaj: luni, 2 noiembrie 2020 (Dus)
  • Masina + 1
  • Portul pentru feriboturi Dunkerque
  • Portul pentru feriboturi Dunkerque
  • Portul pentru feriboturi Dunkerque

Facilităţi portuare în Dunkerque

Oraşul Dunkerque are 15 km de plaje cu nisip fin, cunoscute sub numele de "Dunele Flandrei", fiind astfel o destinație de vacanță ideală pentru familii și surferi.

În Dunkerque puteți degusta mâncarea flamandă autentică, precum și fructele de mare locale, proaspete şi foarte gustoase. Dunkerque este renumit şi pentru noul teren de golf cu ​​27 de găuri, situat la doar 15 km de portul pentru feriboturi.

Dunkerque Harta

Vezi harta

Adresa port

DFDS

Terminal Car ferry, Route du petit Denna, Port 5625, 59279 Loon-Plage, Dunkerque, France

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!