Feriboturi Dover

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Dover Rute

Dacă sunteți în căutarea unui feribot din/spre Dover, atunci ar trebui să aruncaţi o privire la promoţiile noastre extraordinare la bilete de feribot din/spre Dover. Aici, pe site-ul AFerry.co.uk noi facem tot posibilul să vă oferim cele mai frumoase feriboturi din Dover, la cele mai bune preţuri. Fie că aveţi nevoie de un feribot din Dover spre Calais sau de un feribot din Dover spre Dunkerque, fiţi siguri că nu veți găsi în altă parte oferte mai bune la biletele de feribot din/spre Dover.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Calais - Dover
(DFDS Seaways)
108 EUR
 • Rezervat: luni, 10 august 2020
 • Voiaj: marți, 18 august 2020 (Dus)
 • Masina + 2
Calais - Dover
(P&O Ferries)
133 EUR
 • Rezervat: sâmbătă, 8 august 2020
 • Voiaj: joi, 13 august 2020 (Dus)
 • Masina + 3
Dunkirk - Dover
(DFDS Seaways)
174 EUR
 • Rezervat: luni, 10 august 2020
 • Voiaj: luni, 17 august 2020 (Dus)
 • Masina + 2

Oferte Speciale

 • Feriboturi din/spre Dover
 • Feriboturi din/spre Dover
 • Feriboturi din/spre Dover

Bilete de feribot la preţuri accesibile spre şi din Dover

Book Dover ferries with P&O Ferries, DFDS Seaways şi MyFerryLink. Pe site-ul AFerry.ro puteți găsi întotdeauna cele mai recente prețuri disponibile pentru feribotul din/spre Dover, adică primiţi cea mai bună promoţie pentru călătoria dumneavoastră cu feribotul spre şi din Dover.

Durată redusă a călătoriei cu feribotul din/spre Dover

Nu există niciun dubiu că vă doriţi să ajungeţi la destinație cât mai repede posibil; din acest motiv, sperăm să vă bucuraţi că noi vă oferim călătorii de scurtă durată cu feribotul din Dover.Majoritatea feriboturilor noastre din Dover pot ajunge la destinație în două ore sau mai puţin, astfel încât dumneavoastră puteți să vă relaxaţi la bordul feriboturilor confortabile din/spre Dover, urmând să ajungeţi la destinaţie în câteva ore.

Ore de plecare potrivite nevoilor dumneavoastră

Noi vă oferim mai multe transbordări pe zi cu feribotul, din Dover, astfel încât să găsiţi o oră de plecare potrivită nevoilor dumneavoastră. Fie că doriți să plecaţi dimineața devreme, fie seara, aveți la dispoziţie o întreagă paletă de opţiuni.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea celor mai bune preţuri pentru biletele de feribot, atunci trebuie să apelaţi la noi, AFerry.ro you won't regret it.

Dover Harta

Vezi harta

Adresa port

DFDS

Eastern Docks, Dover, Kent, CT16 1JA, United Kingdom

P&O Ferries

Eastern Docks, Dover, Kent, CT16 1JA, United Kingdom

P&O Ferries

Eastern Docks, Dover, Kent, CT16 1JA, United Kingdom

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!