CTN

CTN
Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la CTN, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. CTN operează servicii de transport feroviar în Franta, Italia și Tunisia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul CTN, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, CTN. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele CTN spre și de la Genoa, Marsilia și Tunis. Unele rute CTN sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Corsica Linea, CTN, Grandi Navi Veloci și Grimaldi Lines pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot CTN folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la CTN folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Check in-ul se face pentru toţi pasagerii cu cel puţin 4 ore înainte de plecare.

Rute:
4
Cea mai scurtă traversare:
Marseille - Tunis
21 ore
Cea mai populară rută:
Tunis - Genoa
Cele mai ieftine:
Tunis - Genoa
301 EUR*
*Preț bazat pe:
  • Masina + 1
  • Rezervat: marți, 22 septembrie 2020
  • Voiaj: vineri, 9 octombrie 2020

Oferte Speciale

CTN Rute

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Tunis - Genoa
(CTN)
301 EUR
  • Rezervat: marți, 22 septembrie 2020
  • Voiaj: vineri, 9 octombrie 2020 (Dus)
  • Masina + 1
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele CTN pentru Genoa, Tunis ?i Marsilia cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele CTN pentru Genoa, Tunis ?i Marsilia cu AFerry!

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!