Cork feriboturi

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Cork Rute

Rezervați un feribot către Cork cu AFerry. Feribotul către Cork în Irlanda este disponibil de la Franta și Spania. Puteți lua un feribot la Cork de la Roscoff și Santander.

Cork Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Cork sunt operate de către Brittany Ferries. Atunci când căutați un feribot către Cork, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Cork feriboturi cu Brittany Ferries sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Cork va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Cork, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Cork.

Oferte Speciale

  • Cork feriboturi
  • Cork feriboturi
  • Cork feriboturi

Cork Harta

Vezi harta

Adresa port

Brittany Ferries

Ringaskiddy Terminal, Ringaskiddy, County Cork, Republic of Ireland

Fastnet Line

Ringaskiddy Terminal, Ringaskiddy, County Cork, Republic of Ireland

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!