Chania feriboturi

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Chania Rute

Rezervați un feribot către Chania cu AFerry. Feribotul către Chania în Creta este disponibil de la Grecia, Insulele Ciclade și Insulele Sporade. Puteți lua un feribot la Chania de la Piraeus.

Chania Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Chania sunt operate de către ANEK Superfast și Minoan Lines. Deoarece companiile de feriboturi 2 operează în și din Chania, compararea poate fi foarte utilă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai bun timp pentru dvs. Atunci când căutați un feribot către Chania, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Chania feriboturi cu ANEK Superfast și Minoan Lines sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Chania va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Chania, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Chania.

Oferte Speciale

  • Chania feriboturi
  • Chania feriboturi
  • Chania feriboturi

Chania Harta

Vezi harta

Adresa port

ANEK Superfast

Souda Port, Chania, Crete

Blue Star Ferries

Souda Port, Chania, Crete

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!