Cesenatico feriboturi

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Cesenatico Rute

 • 6 treceri pe săptămână
  4 ore 45 minute
 • Novalja la Cesenatico / Cesenatico la Novalja
  2 treceri pe săptămână
  7 ore 15 minute
 • Rab la Cesenatico / Cesenatico la Rab
  4 treceri pe săptămână
  7 ore 15 minute
 • Rovinj la Cesenatico / Cesenatico la Rovinj
  2 treceri pe săptămână
  3 ore

Rezervați un feribot către Cesenatico cu AFerry. Feribotul către Cesenatico în Italia este disponibil de la Croatia. Puteți lua un feribot la Cesenatico de la Mali Losinj.

Cesenatico Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Cesenatico sunt operate de către Gomo Viaggi. Atunci când căutați un feribot către Cesenatico, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Cesenatico feriboturi cu Gomo Viaggi sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Cesenatico va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Cesenatico, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Cesenatico.

Oferte Speciale

 • Cesenatico feriboturi
 • Cesenatico feriboturi
 • Cesenatico feriboturi

Cesenatico Harta

Vezi harta

Adresa port

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!