Caronte & Tourist

Caronte & Tourist
Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Caronte & Tourist, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Caronte & Tourist operează servicii de transport feroviar în Italia și Sicilia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Caronte & Tourist, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Caronte & Tourist. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Caronte & Tourist spre și de la Messina, Salerno și Villa San Giovanni. Unele rute Caronte & Tourist sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione și TTT Lines pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Caronte & Tourist folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Caronte & Tourist folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Check in-ul se face cu cel puțin 2 ore înainte de plecare pentru pasagerii cu vehicule și cu o oră înainte de plecare pentru pasagerii pedeştri.

Rute:
2
Cea mai scurtă traversare:
Messina - Salerno
9 ore
Cea mai populară rută:

Oferte Speciale

Caronte & Tourist Rute

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Caronte & Tourist pentru Villa San Giovanni, Messina ?i Salerno cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Caronte & Tourist pentru Villa San Giovanni, Messina ?i Salerno cu AFerry!

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!