Capri feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Capri Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Capri cu AFerry. Serviciile interne din Italia sunt disponibile de la Capri la Napoli și Sorrento.

Capri Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Capri sunt operate de către NLG. Atunci când căutați un feribot către Capri, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Capri feriboturi cu NLG sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Capri va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Capri, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Capri.

  • Capri feriboturi
  • Capri feriboturi
  • Capri feriboturi

Capri Harta

Vezi harta

Adresa port

Navlib

Marina Grande, I. DI CAPRI, Italy

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!