Camellia Line

Camellia Line
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Camellia Line, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Camellia Line operează servicii de transport feroviar în Coreea de Sud și Japonia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Camellia Line, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Camellia Line. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Camellia Line spre și de la Busan și Fukuoka. Unele rute Camellia Line sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru JR Kyushu Beetle Ferry și Kobee pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Camellia Line folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Camellia Line folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Check-in-ul este de cel puțin 2,5 ore înainte de plecare.

Rute:
2
Cea mai scurtă traversare:
Busan - Fukuoka
11 ore 30 minute
Cea mai populară rută:

Camellia Line Rute

Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Camellia Line pentru Busan ?i Fukuoka cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Camellia Line pentru Busan ?i Fukuoka cu AFerry!

Video

Camellia Line YouTube Video

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!