Feriboturi Calais

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Calais Rute

Oferte Speciale

Puteţi rezerva bilete de feribot din Calais spre Dover sau puteţi lua trenul prin Tunelul Canalului Mânecii de la Calais la Folkestone. Ruta de feribot spre Calais este operată de trei operatori de feribot: P&O Ferries, DFDS Seaways şi MyFerryLink. Consultaţi panourile cu orele de plecare de mai jos pentru a afla cel mai recent orar al curselor de feribot şi folosiţi formularul de rezervare din stânga pentru a vă rezerva un bilet de feribot sau de tren prin Tunelul Canalului Mânecii cu site-ul AFerry.ro.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Dover - Calais
(DFDS Seaways)
199 EUR
 • Rezervat: miercuri, 23 septembrie 2020
 • Voiaj: duminică, 27 septembrie 2020 - marți, 29 septembrie 2020
 • Masina + 2
Dover - Calais
(P&O Ferries)
144 EUR
 • Rezervat: vineri, 28 august 2020
 • Voiaj: joi, 1 octombrie 2020 (Dus)
 • Masina + 1
Folkestone - Calais
(EuroTunnel)
180 EUR
 • Rezervat: luni, 21 septembrie 2020
 • Voiaj: marți, 6 octombrie 2020 - joi, 8 octombrie 2020
 • Masina + 4
 • Feriboturi Calais
 • Feriboturi Calais
 • Feriboturi Calais

Feriboturi spre şi dinspre Calais

P&O Ferries la bord puteţi găsi magazine, un magazin de cafea, restaurante, un bar cu pian, divertisment live, un cazinou, o casă de schimb valutar şi cabine în care puteţi să dormiţi liniştiţi peste noapte.

DFDS Seaways. După asocierea în participaţiune a operatorilor DFDS Seaways şi LD Lines, acum puteţi rezerva bilete de feribot de la operatorul DFDS Seaways pe ruta Dover - Calais. Navele lor ating cele mai înalte standarde şi oferă cele mai recente facilităţi.

MyFerryLink este cea mai recentă companie de feriboturi pe ruta care traversează canalul. MyFerryLink oferă tarife competitive la biletele de feribot, efectuând 16 transbordări pe zi. Datorită navelor echipate la cele mai înalte standarde şi facilităţilor extraordinare de la bord, tot mai multe persoane rezervă bilete de feribot la operatorul MyFerryLink.

Eurotunnel pasagerii rămân în vehiculele lor pe durata transbordării scurte, de 35 de minute. Puteţi să vă relaxaţi în autovehiculul dumneavoastră sau puteţi ieşi pentru a vă dezmorţi picioarele. Ecranele cu afişaj vizual de la bord vă oferă informaţii despre călătorie, iar echipajul vă stă la dispoziţie de-a lungul călătoriei, dar şi atunci când ajungeţi la destinaţie şi plecaţi, pentru a vă ajuta şi a vă răspunde la întrebări.


Prin urmare, rezervaţi-vă biletul de feribot la portul francez favorit al Angliei, simplu şi sigur, cu site-ul AFerry.ro!

Calais Harta

Vezi harta

Adresa port

EuroTunnel

Eurotunnel, 62231 Coquelles, France

DFDS

Car Ferry Terminal, 62100 Calais, France

P&O Ferries

Car Ferry Terminal, 62100 Calais, France

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!