Cagliari feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Cagliari Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Cagliari cu AFerry. Feribotul către Cagliari în Sardinia este disponibil de la Italia și Sicilia. Puteți lua un feribot la Cagliari de la Civitavecchia, Napoli și Palermo.

Cagliari Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Cagliari sunt operate de către Tirrenia di Navigazione. Atunci când căutați un feribot către Cagliari, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Cagliari feriboturi cu Tirrenia di Navigazione sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Cagliari va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Cagliari, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Cagliari.

  • Cagliari feriboturi
  • Cagliari feriboturi
  • Cagliari feriboturi

Cagliari Harta

Vezi harta

Adresa port

Gruppo Grendi

Loc. Porto Canale, Viale Pula, 09100 Cagliari, Sardinia, Italy

Tirrenia di Navigazione

Molo Sanità Stazione Marittima, Porto di Cagliari, 09125 Cagliari, Sardinia, Italy

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!