Bluebridge

Hartă

Recuperați cotaţia

Rezervați online un bilet de feribot la Bluebridge, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Bluebridge operează servicii de transport feroviar în Noua Zeelanda. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Bluebridge, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Bluebridge. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Bluebridge spre și de la Picton și Wellington. Unele rute Bluebridge sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Interislander pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Bluebridge folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Bluebridge folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Dacă pe durata călătoriei vă deplasaţi cu un vehicul, check in-ul se face cu cel puţin o oră înainte şi cu 45 de minute dacă sunteţi simpli pasageri.

Rute:
2
Cea mai scurtă traversare:
Picton - Wellington
3 ore 30 minute
Cea mai populară rută:

Bluebridge Rute

Bluebridge Porturi

Noua Zeelanda

 • Picton

  Adresa portului: 1 Lagoon Road, Picton

  New Zealand

  Port Picton

 • Wellington

  Adresa portului: 50 Waterloo Quay, Wellington
  Wellington 6011
  New Zealand

  Port Wellington

Oferte Speciale

 • Compara?i ?i rezerva?i biletele Bluebridge pentru Wellington ?i Picton cu AFerry!
 • Compara?i ?i rezerva?i biletele Bluebridge pentru Wellington ?i Picton cu AFerry!

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!