Bar feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Bar Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Bar cu AFerry. Feribotul către Bar în Muntenegru este disponibil de la Italia. Puteți lua un feribot la Bar de la Bari.

Bar Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Bar sunt operate de către Jadrolinija. Atunci când căutați un feribot către Bar, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Bar feriboturi cu Jadrolinija sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Bar va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Bar, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Bar.

  • Bar feriboturi
  • Bar feriboturi
  • Bar feriboturi

Bar Harta

Vezi harta

Adresa port

Montenegro Lines

Obala 13. jula bb, Bar, 85000, Montenegro

Jadrolinija

Obala 13. jula bb, Bar, 85000, Montenegro

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!