Atlas Kompas

Atlas Kompas
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Atlas Kompas, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Atlas Kompas operează servicii de transport feroviar în Croaţia și Italia. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Atlas Kompas, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Atlas Kompas. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Atlas Kompas spre și de la Porec, Pula, Rovinj, Umag și Veneția. Unele rute Atlas Kompas sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Commodore Cruises, Gomo Viaggi, Trieste Lines și Venezia pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Atlas Kompas folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Atlas Kompas folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Imbarcarea este cu cel putin 30 min inainte de plecare pentru toti pasagerii.

Rute:
8
Cea mai scurtă traversare:
Rovinj - Venice
2 ore 45 minute
Cea mai populară rută:

Atlas Kompas Rute

Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Atlas Kompas pentru Pula, Rovinj, Umag ?i mai mult cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Atlas Kompas pentru Pula, Rovinj, Umag ?i mai mult cu AFerry!

Video

Atlas Kompas YouTube Video

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!