Astypalea feriboturi

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Astypalea Rute

Rezervați un feribot către Astypalea cu AFerry. Puteți utiliza Astypalea pentru a lua feriboturi în jurul valorii de Insulele Dodecanese și, de asemenea, la 4 regiuni / țări:

  • Grecia
  • Insulele Ciclade
  • Insulele Ciclade
  • Insulele Sporade

Serviciile interne din Insulele Dodecanese sunt disponibile de la Astypalea la Kalymnos și Kos în timp ce feriboturile de la Insulele Dodecanese navighează spre Aegiali, Paros și Piraeus.

Astypalea Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Astypalea sunt operate de către Blue Star Ferries. Atunci când căutați un feribot către Astypalea, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Astypalea feriboturi cu Blue Star Ferries sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Astypalea va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Astypalea, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Astypalea.

Oferte Speciale

  • Astypalea feriboturi
  • Astypalea feriboturi
  • Astypalea feriboturi

Astypalea Harta

Vezi harta

Adresa port

Blue Star Ferries

Astypalea Port, Astypalea, Dodecanese Islands, Greece

Blue Star Ferries

Astypalea Port, Astypalea, Dodecanese Islands, Greece

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!