Aomori feriboturi

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați un feribot către Aomori cu AFerry. Serviciile interne din Japonia sunt disponibile de la Aomori la Hakodate.

Aomori Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Aomori sunt operate de către Tsugaru Kaikyo Ferry. Atunci când căutați un feribot către Aomori, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Aomori feriboturi cu Tsugaru Kaikyo Ferry sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Aomori va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Aomori, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Aomori.

Oferte Speciale

  • Aomori feriboturi
  • Aomori feriboturi
  • Aomori feriboturi

Aomori Harta

Vezi harta

Adresa port

Tsugaru Kaikyo Ferry

Aomori ferry terminal, 038-0002 Aomori-ken, Aomori-shi, Okidate 2-12-1, Japan

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!