ANES Ferries

ANES Ferries
Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la ANES Ferries, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. ANES Ferries operează servicii de transport feroviar în Grecia, Insulele Saronic și Insulele Sporadelor. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul ANES Ferries, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, ANES Ferries. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele ANES Ferries spre și de la Aegina, Alonissos, Glossa, Mantoudi, Piraeus, Skiathos, Skopelos și Volos. Unele rute ANES Ferries sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Hellenic Seaways și Saronic Ferries pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot ANES Ferries folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la ANES Ferries folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Imbarcarea se face cu cel putin 30 min inainte de plecare pentru pasagerii pe jos, si cu 60 min inaintea plecarii pentru ceilalti pasageri.

Rute:
30
Cea mai scurtă traversare:
Glossa - Skiathos
30 minute
Cea mai populară rută:

ANES Ferries Rute

Oferte Speciale

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele ANES Ferries pentru Piraeus, Aegina, Mantoudi ?i mai mult cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele ANES Ferries pentru Piraeus, Aegina, Mantoudi ?i mai mult cu AFerry!

Video

ANES Ferries YouTube Video

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!