ANES Ferries

Hartă
 • ANES Ferries
  ANES Ferries

Comparați și rezervați biletele ANES Ferries pentru Piraeus, Aegina, Mantoudi și mai mult cu AFerry!

Rezervați online un bilet de feribot la ANES Ferries, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. ANES Ferries operează servicii de transport feroviar în Grecia, Insulele Saronic și Insulele Sporadelor. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul ANES Ferries, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, ANES Ferries. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele ANES Ferries spre și de la Aegina, Alonissos, Glossa, Mantoudi, Piraeus, Skiathos, Skopelos și Volos. Unele rute ANES Ferries sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru Hellenic Seaways și Saronic Ferries pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs..

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot ANES Ferries folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la ANES Ferries folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

ANES Ferries Rute

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!

Informaţii check in

Imbarcarea se face cu cel putin 30 min inainte de plecare pentru pasagerii pe jos, si cu 60 min inaintea plecarii pentru ceilalti pasageri.

ANES Ferries Porturi

Grecia

Insulele Saronic

Insulele Sporadelor

 • Alonissos

  Adresa portului: Port of Alonissos, Alonissos Town
  Alonissos Island
  Sporades, Greece

  Port Alonissos

 • Glossa

  Adresa portului: Skopelos/Glossa Ferry Terminal, Loutraki Port
  Loutraki Town
  Sporades, Greece

  Port Glossa

 • Skiathos

  Adresa portului: Skiathos Port, Skiathos Island
  37002
  Sporades, Greece

  Port Skiathos

Video

ANES Ferries YouTube Video