Amsterdam IJmuiden feriboturi

Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Amsterdam IJmuiden Rute

Oferte Speciale

Rezervați un feribot către Amsterdam IJmuiden cu AFerry. Feribotul către Amsterdam IJmuiden în Olanda este disponibil de la Anglia. Puteți lua un feribot la Amsterdam IJmuiden de la Newcastle.

Amsterdam IJmuiden Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Amsterdam IJmuiden sunt operate de către DFDS. Atunci când căutați un feribot către Amsterdam IJmuiden, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Amsterdam IJmuiden feriboturi cu DFDS sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Amsterdam IJmuiden va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Amsterdam IJmuiden, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Amsterdam IJmuiden.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Newcastle - Amsterdam IJmuiden
(DFDS Seaways)
248 EUR
  • Rezervat: joi, 22 octombrie 2020
  • Voiaj: miercuri, 2 decembrie 2020 (Dus)
  • Masina + 1
  • Amsterdam IJmuiden feriboturi
  • Amsterdam IJmuiden feriboturi
  • Amsterdam IJmuiden feriboturi

Amsterdam IJmuiden Harta

Vezi harta

Adresa port

DFDS

Felison terminal, Sluisplein 33, 1975 AG, The Netherlands

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!