Alonissos feriboturi

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Alonissos Rute

Rezervați un feribot către Alonissos cu AFerry. Puteți utiliza Alonissos pentru a lua feriboturi în jurul valorii de Insulele Sporadelor și, de asemenea, la Grecia, Insulele Ciclade și Insulele Sporade. Serviciile interne din Insulele Sporadelor sunt disponibile de la Alonissos la Skiathos și Skopelos în timp ce feriboturile de la Insulele Sporadelor navighează spre Agios Konstantinos și Volos.

Alonissos Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Alonissos sunt operate de către ANES Ferries și Hellenic Seaways. Deoarece companiile de feriboturi 2 operează în și din Alonissos, compararea poate fi foarte utilă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai bun timp pentru dvs. Atunci când căutați un feribot către Alonissos, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Alonissos feriboturi cu ANES Ferries și Hellenic Seaways sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Alonissos va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Alonissos, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Alonissos.

Oferte Speciale

  • Alonissos feriboturi
  • Alonissos feriboturi
  • Alonissos feriboturi

Alonissos Harta

Vezi harta

Adresa port

ANES Ferries

Port of Alonissos, Alonissos Town, Alonissos Island, Sporades, Greece

Hellenic Seaways

Port of Alonissos, Alonissos Town, Alonissos Island, Sporades, Greece

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!