Ajaccio feriboturi

Hartă

Recuperați cotaţia

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Ajaccio Rute

Rezervați un feribot către Ajaccio cu AFerry. Feribotul către Ajaccio în Corsica este disponibil de la Franta și Sardinia. Puteți lua un feribot la Ajaccio de la 4 porturi ferry:

  • Marsilia
  • Nice
  • Porto Torres
  • Toulon

Ajaccio Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Ajaccio sunt operate de către Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries și La Meridionale. Deoarece companiile de feriboturi 3 operează în și din Ajaccio, compararea poate fi foarte utilă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai bun timp pentru dvs. Atunci când căutați un feribot către Ajaccio, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Ajaccio feriboturi cu Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries și La Meridionale sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Ajaccio va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Ajaccio, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Ajaccio.

Oferte Speciale

  • Ajaccio feriboturi
  • Ajaccio feriboturi
  • Ajaccio feriboturi

Ajaccio Harta

Vezi harta

Adresa port

La Meridionale

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio, Corsica

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio,

Corsica Linea

Gare Maritime d'Ajaccio, Quai L'Herminier, 20000 Ajaccio, Corsica

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!