Aegina feriboturi

Hartă

Recuperați cotaţia

Rezervați un feribot către Aegina cu AFerry. Puteți utiliza Aegina pentru a lua feriboturi în jurul valorii de Insulele Saronic și, de asemenea, la Grecia, Insulele Ciclade și Insulele Sporade. Serviciile interne din Insulele Saronic sunt disponibile de la Aegina la Agistri în timp ce feriboturile de la Insulele Saronic navighează spre Piraeus.

Aegina Companiile de feriboturi

Feriboturile către și de la Aegina sunt operate de către ANES Ferries, Hellenic Seaways și Saronic Ferries. Deoarece companiile de feriboturi 3 operează în și din Aegina, compararea poate fi foarte utilă pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun preț în cel mai bun timp pentru dvs. Atunci când căutați un feribot către Aegina, vom afișa întotdeauna o serie de ori doar în cazul în care este mai ieftin mai devreme sau mai târziu decât timpul selectat.

Aegina feriboturi cu ANES Ferries, Hellenic Seaways și Saronic Ferries sunt cunoscute pentru confortul lor și nivelurile ridicate de servicii, și vă veți simți ca vacanța dvs. a început în momentul în care pasi la bord. Călătorind la Aegina va fi ușor și fără probleme. Începeți prin efectuarea rezervării dvs. astăzi, este rapid și ușor.

Va oferim preturi exceptionale pentru feriboturile spre Aegina, motiv pentru care puteti fi siguri ca pe site-ul nostru veti gasi cea mai buna promotie pentru biletele de feribot spre Aegina.

Ultimele prețuri

Ruta Pret Detalii Bilet
Piraeus - Aegina
(ANES Ferries)
60,37 EUR
  • Rezervat: vineri, 6 septembrie 2019
  • Voiaj: joi, 26 septembrie 2019 - marți, 1 octombrie 2019
  • Masina + 2

Aegina Rute

Oferte Speciale

  • Aegina feriboturi
  • Aegina feriboturi
  • Aegina feriboturi

Aegina Harta

Vezi harta

Adresa port

Hellenic Seaways

Aegina port, Aegina Town, Aegina, Saronic Islands, Greece

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!