Aegeon Pelagos

Aegeon Pelagos
Hartă

Sfaturi de călătorie cu Coronavirus

Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate sunt corecte în conformitate cu cunoștințele noastre în momentul în care am primit aceleași informații de la operatorii de feribot. Situația se schimbă rapid și vom încerca să menținem site-ul web actualizat imediat ce vom primi actualizări de la companiile de feriboturi.

Rezervați online un bilet de feribot la Aegeon Pelagos, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. Aegeon Pelagos operează servicii de transport feroviar în Creta, Grecia, Insulele Ciclade și Insulele Dodecanese. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul Aegeon Pelagos, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, Aegeon Pelagos. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele Aegeon Pelagos spre și de la Anafi, Chalki, Heraklion, Karpathos, Milos, Piraeus, Rhodes și Santorini Thira. Unele rute Aegeon Pelagos sunt comparabile cu cele ale altor companii de feriboturi, astfel că atunci când căutați puteți vedea și rezultate pentru până la 9 alte companii pentru a vă ajuta să obțineți cea mai bună afacere și să călătoriți în cel mai bun timp pentru a se potrivi planurilor dvs. - precum Aegean Speed Lines, ANEK Superfast, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways și Golden Star Ferries.

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot Aegeon Pelagos folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la Aegeon Pelagos folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

Prezentare generală

Informaţii check in

Imbarcarea se face cu cel putin 30 min inainte de plecare pentru pasagerii pe jos, si cu 60 min inaintea plecarii pentru ceilalti pasageri.

Rute:
56
Cea mai scurtă traversare:
Anafi - Santorini Thira
1 ore 30 minute
Cea mai populară rută:

Oferte Speciale

Aegeon Pelagos Rute

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Aegeon Pelagos pentru Piraeus, Anafi, Chalki ?i mai mult cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele Aegeon Pelagos pentru Piraeus, Anafi, Chalki ?i mai mult cu AFerry!

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!