2GO Travel

Hartă

Recuperați cotaţia

Rezervați online un bilet de feribot la 2GO Travel, rapid și ușor, pe site-ul AFerry. 2GO Travel operează servicii de transport feroviar în Filipine. Această pagină conține informații utile despre rezervarea biletelor la operatorul 2GO Travel, oferte speciale pe anumite rute, orarele actualizate și accesul la cel mai ieftin operator de feribot, 2GO Travel. Utilizați AFerry pentru a compara rapid rutele 2GO Travel spre și de la Bacolod, Cagayan De Oro, Cebu City și Manila.

Comparaţi prețurile tuturor operatorilor de feribot 2GO Travel folosind motorul de căutare de mai sus pentru a verifica prețurile și disponibilitatea. Rezervați un bilet de feribot la 2GO Travel folosind motorul de căutare. Selectați traseul și datele de călătorie, apoi faceți clic pe "Caută" sau "Găseşte preţ" și apoi rezervaţi.

  • Compara?i ?i rezerva?i biletele 2GO Travel pentru Cebu City, Cagayan De Oro, Bacolod ?i mai mult cu AFerry!
  • Compara?i ?i rezerva?i biletele 2GO Travel pentru Cebu City, Cagayan De Oro, Bacolod ?i mai mult cu AFerry!

Informaţii check in

Check-in: 1. Ajungeţi la terminal cu 4 ore înainte de plecare. Pasagerii spre Cotabato şi Butuan trebuie să sune la Biroul de Ticketing pentru corporaţii (Corporate Ticketing Office) cu o zi înainte pentru a se interesa când este cel mai indicat să se prezinte la check-in. 2. Pasagerul trebuie să prezinte la terminal documente de identitate valabile împreună cu acest eTicket Itinerary Receipt (bon de itinerariu pe bilet electronic). 3. După plecarea vasului, se va încasa un Tarif de neprezentare pentru biletele returnate şi/sau revalidate. 4. Porţile de imbarcare se închid cu 30 de minute înainte de plecarea vasului. Pasagerul riscă să nu fie acceptat dacă el/ea ajunge după timpul de închidere.

Video

2GO Travel YouTube Video

Inscrieti-va pentru oferte

Primiţi buletinul nostru informativ şi nu mai rataţi nicio ocazie de transport cu feribotul!